DET TILBYDER JEG

Individuel terapi

Det kan handle om alt muligt mellem himmel og jord som fx depression, angst, tvangstanker og tvangshandlinger (OCD), spiseforstyrrelser, jalousi, at være papfar eller papmor, eller det bare at være i et kompliceret forhold, ensomhed, sorg og krise over tab, gentagne oplevelser af at “falde i et sort hul”, mobning (nu eller helt tilbage til folkeskolen), hash eller alkoholmisbrug og meget andet.

Først og fremmest handler det dog om, at du føler dig tryg, og at du oplever, der er en god kemi mellem dig og mig. Det er en meget vigtig del af terapien og helt afgørende for, om vi får fat i roden af de mønstre, som du sandsynligvis både tænker, føler og handler i. Sådan lidt i stil med “det sker altid for mig” eller “sådan er det bare at være mig”.

Læs mere om individuel terapi

Parterapi

Som vores samfund fungerer i dag, oplever mange par, at det er svært at bevare intimiteten. Der kan også være meget i spil. Fx skal huset bygges om, nummer to kommer til, og der skal også gøres karriere. Det tærer på ressourcerne og på overskuet, og til sidst er det umuligt at kommunikere. Oveni skal mange par med sammenbragte børn forholde sig til vanskeligheder med ex-mænd og –koner.

Læs mere om Parterapi

Terapi på nettet (skype)

Hvis du er forhindret i at komme frem, eller har du bare mest lyst til at blive i din egen stue, kan vi prøve med netterapi og se, om det fungerer for dig over nettet. Det kræver, du har skype.

Læs mere om Netterapi

Hypnoterapi – Hypnose

Hypnoterapi, (af nogle kaldet Hypnose, selvom det ikke er helt det samme), er en metode, der videnskabeligt har vist sig at være effektiv til behandling af mangt og meget som fx dårligt selvværd, mønstre i tanker og følelser som fx “det er altid min skyld”, trang til søde sager, rygning, fobier, jalousi, urolig tarmfunktion og meget andet. Du er velkommen til at ringe og høre nærmere.

Læs mere om Hypnoterapi