Nyttige Links

Hvis du vil vide mere om Integrativ Gestalt eller måske har lyst til at komme på kursus eller uddannelse.

Integrativgestalt

Følger du dette link, kommer du frem til et kursuscenter i Voervadsbro, Gudenåvej 58, 8660 Skanderborg. Stedet ejes og ledes af Cand. Psych. Mikael Sonne, Themsvej 41, 8240 Risskov.

Et af de kurser, der afholdes på stedet, er kurser i Integrativ Gestalt. Her underviser blandt andet Jan Tønnesvang, Cand Psych, Ph.d., Professor på Psykologisk Institut Århus Universitet, hvor han bl.a. er leder af Forskningsenheden for Integrativ Psykologi. Du kan læse mere via dette link eller blot på psy.au.dk

Jan Tønnesvang har gjort sig bemærket gennem sit arbejde med Selv-psykologiske teorier i pædgogisk praksis. Desuden er han medlem af styregruppen, Gestaltterapeutisk Forum. Jan Tønnesvang er desuden medleder af Institut for Integrativ Gestalt Praksis og gæstelærer på Gestaltuddannelsen.

På kurser og uddannelse på Kursuscenteret i Voervadsbro underviser i øvrigt psykologerne James Hammik, Hanne Hostrup, Marie Nielsen og Kirsten Sander Østergaard. Ønsker du at vide mere om gestaltterapiens virke, kan du besøge gfdk.dk eller gå direkte til gfdk.dk annonce for at se, hvilke aktiviteter der er rundt om i landet.

Vil du bare gerne vide mere om gestaltterapi, kan du følge dette link, som er Hanne Hostrups hjemmeside. Hanne Hostrup har forfattet en del bøger og har desuden deltaget i TV udsendelsen Den Sorte Boks.

Hypnoterapi

Jeg har flere steder nævnt, at jeg benytter hypnoterapi. Omkring kurser, jeg har deltaget i, har jeg henvist til læge Jens-Jørn Gravesen. For den videnskabelige del, skal jeg henvise til psykolog, dr. med. og  professor ved Århus Sygehus og Århus Universitet Bobby Zachariae.