Hypnoterapi

Hypnoterapi er en meget behagelig terapiform. Under selve hypnosen, som varer ca. 45 min. kan du hele tiden høre, hvad jeg siger, ligesom du til enhver tid kan afbryde behandlingen, hvis du ikke har det rart.

Du er i en tilstand, hvor du svinger mellem at føle dig helt vågen og klar og at være lige ved at sove. I den tilstand er hjernes normale frekvens brudt, og hjernen er dermed parat til at tage mod nye tanker.

De nye tanker er sætninger, som du selv har skrevet. Sætningerne skal ramme den tilstand, eller de tanker og følelser, du gerne vil opnå. Du er velkommen til at ringe og høre nærmere, før du bestiller en tid.

Jeg laver også EGO STATE behandlinger. Her går vi, mens du er i hypnose, ind og finder svaret på det, du bøvler med. Når du er i kontakt med den del af dit ubevidste, er du tilbage i en tidligere alder. Vi heler naturligvis følelserne, imens vi er der, og enten tager vi afsked med den lille pige eller dreng, der nu er glad, eller også tager vi hende/ham med, så I fremover er forenet og kan “hjælpe hinanden”, når og hvis de negative følelser og tanker igen skulle dukke op. Med tiden lærer du at behandle dig selv.

Jeg har taget 3 moduler hos Selskab for Klinisk Hypnose, og kurset i Ego State behandlingerne blev afholdt af læge og hypnoterapeut Jens-Jørgen Gravesen.